Senaste nytt

Trafikvarningstråden

Väldigt konstigt i så fall, är väl ingen direkt nyhet att det är krig i Israel och att man flyger runt det området? SAS och flera andra bolag flyger ofta söder om Iran istället för norr om. Får hoppas att det inte var något allvarligt.
Nytt NOTAM skickades ut efter man lyft från Bangkok. Se det liknande när Ryssarnas alla flyg blev förbjudna på kort tid att flyga in i Europeisk, Kanadensiskt och Amerikanskt luftrum när kriget i Ukraina startade. Finns ju ljudupptagning från en Aeroflot flight som fick vända för NOTAM lades ut när de flög över Atlanten på internationellt luftrum och fick då inte flyga in i Kanadensiskt luftrum.

Så att SAS fick gå ner och tanka var helt enkelt en förändring i route som skedde efter man startat. Sen var inte SAS det enda bolaget som fick gå ner och tanka, du kan ju kolla LH790 mellan MUC-SIN som fick gå ner på BLR och tanka exempelvis.
 
Last edited:

mha321

Medlem
Vad pågår i Göteborg idag? Security kön på Landvetter gick förbi espresso house. (fast track längre än vanligt men bara ett par minuter) Och jag har noterat att sas har en flight 1920 och en 1925 till Arlanda - event?
 

ekf

Medlem
Det påverkar kanske ingen här... men skadar väl inte....

Dansk flygplats evakueras efter bombhot​

Billunds flygplats i Danmark evakueras efter ett bombhot, rapporterar Ekstrabladet.
– Vi gör allt vi kan för att hjälpa polisen så snabbt som möjligt kan få igång terminalen igen, säger kommunikationschef Dan Pransgaard till tidningen. 

pep

Medlem
1713883726369.png

 

Kricka

Medlem
Strejk vid gränskontrollen på London Heathrow 29/4 - 2/5. Senast de strejkade sattes militär in
för att sköta uppgiften. Elaka tungor påstår att det aldrig fungeras så bra som då..

Heathrow border force workers will walk out for four days between April 29 and May 2.
 
Toppen