Senaste nytt

Stjernekokken Arnaud Lallement lager businessclassretter hos Air France

Redaksjonen

Medlem
67170-arnaud_lallement_dish_2-800x300-564x211.jpg

Fra og med april til og med juni vil reisende i business class hos Air France kunne nyte retter skapt av Arnaud Lallement.

Flyselskapet har bedt stjernekokken Arnaud Lallement om å lage to nye retter i business class på alle langrutene ut fra Paris. Men selv om mellomlange flygninger vil man kunne oppleve Lallements kulinariske mesterverk.

Arnaud Lallements gourmetretter for menyen i businessclass 2019

April 2019:

• Perlehøns med nepe;

5c9b221a7aa68.png


• Torsk och artisjokk;

67169-arnaud_lallement_dish_1.jpg


Ma 2019:

• Ribbe av lam i grønn curry;

67173-arnaud_lallement_dish_5_1.jpg




• Reker med quinoa, blomkål og pepperkakssmuler;
June 2019:

• Høyrygg i rødvinssaus, fylte pastinakk og gulrotpuré;

67170-arnaud_lallement_dish_2.jpg


• Ravioli med krabbe og reker, hummer og grønnsakssaus

67172-arnaud_lallement_dish_4.jpg






67171-arnaud_lallement_dish_3_1.png





Portrett av en tre stjerners kokk og ambassadør for «skikkelig mat»

Å bli kokk var en barndomsdrøm for Arnaud Lallement. Og det var ikke så rart siden hans far eide restauranten L’Assiette Champenoise.

Svært tidlig begynte den unge kokken å gjøre alt han kunne for å oppnå det målet han hadde satt seg. Han fikk læretid hos noen av de beste kokkene, og før han fylte 40 år, hadde han rukket å bli kåret til årets kokk og ikke minst oppnådd 3 stjerner i guide Michelin.

I dag er Arnaud Lallement engasjert i det han mener er viktig, og det er å fremme mat fra regionen han selv ble født i, Champagne. I tillegg kommer familien på en god plass nummer to og selvsagt hans iver for matkunsten.

Hva er hemmeligheten i Lallements kreasjoner? Raffinert og ukomplisert matlaging, sier han selv. Arnaud Lallement lager maten på samme måte som han lever sitt liv: fokusert på hva som er viktig for å være helt autentisk.

Les mer >>
 
Toppen