Senaste nytt

Sorgligt att se att KLM fortfarande använder låg standard på business class.

Intressant diskussion. Svårt att slå tex Qatar, man jag flög KLM t Bogotá och det var toppen. Det var fyra pers i C-kabinen. Servicen på topp. Tbx m AF från Panama City och flyget var överbokat, vilket ledde t en sämre upplevelse. Samma sak har jag varit med på Korean, full kabin - dålig service, tom kabin, toppen upplevelse.

När det gäller presentation har jag inget emot bricka, känner kanske tvärt om att då vet jag att ingen tafsat eller nyst i maten och att allt är med på brickan. Det är också lätt att snabbt kunna duka av när man vill.
 
  • Gilla
Reactions: pep
Hvis man får maden på en "bricka" (bakke?) kan man jo bedre overskue hvad man får og har mulighed for at variere lidt, f. eks. nippe til forretten mens man spiser hovedret m.m. Selv kan jeg godt lide en bid ost inden måltidet, det kan nogle gange godt lade sig gøre. KL har skuffet mig. Jeg "rater" AF højere og værdsætter deres mad højere end QR (jeg er måske blevet træt af den...)
 
Toppen