Senaste nytt

Sommeren med BusinessClass

Redaktionen

Medlem
Sommervejret er nået til Danmark, med temperaturer på over 25 C mange steder. Det mærker vi også på BusinessClass.dk – aktiviteten i vores forum er steget reelt i ugens løb. Måske er det blevet for varmt til at være udenfor?

Redaktionen går ned i et lavere tempo over sommmeren hvor chefredaktør Jacob holder velfortjent ferie, måske med spændende ny rejsemål? Den norske redaktion med Dag-Christian og den danske redaktion med Christian sænker også tempoet hen over sommeren, men forebereder en mængde spændende materiale til efteråret.

Teknikteamet arbejder med næste version af BusinessClass. Adrian, Arvid og Patrik arbejder med næste version af vores forum. I samarbejde med to betatestere som vi har udvalgt blandt medlemmer laver de justeringer og forbedringer så du føler dig hjemme allerede fra start.

Vores drifttekniker Anders har kæmpet med diverse indtrængningsforsøg og angreb de seneste uger, forhåbentlig slipper vi for mere af den slags hen over sommeren.

Malin og Johan i salgsteamet er på kontoret hele sommeren.

I baggrunden finder i Martin der i løbet af hele sommeren vil være: aktiv i forummet, publicere forumtips og information i forbindelse med overgangen til det nye forum. Jeg har også ansvar for planlægningen af BusinessClass 3.0 og vores årlige fødselsdagsfest som i år er planlagt til medio/ultimo september. Vi filmede præsentationerne ved forrige års event, du kan se klippet her:

Læs mere »
 
Toppen