masaba
Medlem
Hej,
Har en flygning bokad i business class med SK902 från New York till Köpenhamn om någon dryg vecka med avgångstid från New York 23:30. Undrar hur de brukar servera mat och hur det bäst kombineras med maximerad sömn?
Kör de exempelvis en ganska snabb middagsservering snart efter avgång så folk kan maximera sömnen kombinerat med frukostservering när man närmar sig (även om klockan då börjar närma sig 13 lokal tid). Eller kör de kanske tvärtom, dvs lättare servering vid avgång kombinerat med rejälare lunchmåltid vid ankomst?
Någon som kört denna flight eller motsvarande som kan säga hur de brukar lägga upp det, eller hur man bäst maximerar mat och sömn?
Tack
Har en flygning bokad i business class med SK902 från New York till Köpenhamn om någon dryg vecka med avgångstid från New York 23:30. Undrar hur de brukar servera mat och hur det bäst kombineras med maximerad sömn?
Kör de exempelvis en ganska snabb middagsservering snart efter avgång så folk kan maximera sömnen kombinerat med frukostservering när man närmar sig (även om klockan då börjar närma sig 13 lokal tid). Eller kör de kanske tvärtom, dvs lättare servering vid avgång kombinerat med rejälare lunchmåltid vid ankomst?
Någon som kört denna flight eller motsvarande som kan säga hur de brukar lägga upp det, eller hur man bäst maximerar mat och sömn?
Tack