Senaste nytt

Norwegian forbedrer deres premiumprodukt med loungeadgang og øget servering ombord på...

Redaktionen

Medlem
Norwegian-Premium-Class-Boeing-787-Dreamliner-564x211.jpg

Passagerer der rejser i Norwegians premiumklasse på langdistanceflyvninger har allerede adgang til fast track ved sikkerhedskontrollen, nu tilfører Norwegian også loungeadgang og øget servering ombord til deres premiumprodukt.

Lounge i afrejselufthavnen


Passagerer der rejser på Norwegians premiumklasse får adgang til lounge i afrejselufthavnen i seks lufthavne – København, Oslo, Stockholm, Bangkok, Los Angeles og London Gatwick.

I København er det Aviator Lounge der anvendes, i Oslo Gardermoen er det OSL Lounge, i Stockholm Arlanda er det begge Menzieslounger der anvendes (Menzies Business lounge og Menzies Executive Lounge) og i London Gatwick No1 Traveller Lounge. På de oversøiske destinationer er det One World Lounge der anvendes i Los Angeles og Air France & KLMs Sky Lounge i Bangkok Suvarnabhumi lufthavn.

Forandret servering ombord


Ombord sker der også forandringer, eksempelvis tilbydes der fremover en velkomstdrik inden afgang. Den almindelige servering forøges også, ifølge Norwegians pressetjeneste handler det dels om flere retter at vælge i mellem og dels om mere hyppig servering i løbet af flyvningen.


Norwegian Premium Class Boeing 787 Dreamliner


Vi er optaget af at gøre rejsen så enkel og behagelig for vores passagerer som muligt, og derfor er det glædeligt, at vi nu kan imødekomme ønsket fra mange af vores rejsende med premium-billet om at få loungeadgang inden afrejse og et bredere servicetilbud om bord, siger Thomas Ramdahl, Kommerciel Direktør i Norwegian.

Læs mere »
 
Toppen