Senaste nytt

Menuen ombord på Qatar Airways testes i dansk TV-program

Redaktionen

Medlem
I forrige uge undersøgte det populære danske TV-program Madmagasinet Bitz & Frisk menuen om bord på Qatar Airways. Testen foregik i køkkenet hos Qatar Airways cateringleverandør i Danmark, Gate Gourmet i Københavns Lufthavn , og programmet undersøgte den madoplevelse , passagererne kan forvente om bord på Qatar Airways.

Ved Skytrax prisudeling i juli vandt Qatar 3 priser, heriblandt prisen for verdens bedste business class. På business class er Qatar Airways madkoncept opbygget omkringe en a la carte menu. Man vælger selv hvad og hvornår man vil spise.

Mad og drikke har altid været et fokusområde for Qatar Airways . Fire mesterkokke , Nobu Matsuhisa, Tom Aikens , Ramzi Choueiri og Vineet Bhatia er blevet valgt til at skabe en unik og alsidig menu til Business og First Class . Sammen har de brugt måneder på at tilpasse og afprøve deres specielle retter til vores kunder, da både smag og krydderier samt smagsløgene ændrer sig i en flyvehøjde på 30.000 fod.

For passagerernes komfort og af respekt for miljøet, er Qatar Airways i gang med at udskifte engangsbestik med bestik i rustfrit stål på Economy Class. Man er også i gang med at introducerer e “film snack service” hvor der serveres chips og chokoladebarer efter maden hvor mange ser film.

- Vi vælger Qatar Airways , fordi vi har hørt om Qatar Airways fremragende mad ombord , og vi ønskede at teste, om det er sandt, siger Jane Thyring Kristiansen, producent på Madmagasinet Bitz & Frisk.

Madmagasinet Bitz & Frisk om Qatar Airways kan ses online på DR.dk her

Læs mere »
 
Toppen