Senaste nytt

Møt verdens yngste gullmedlem

Redaksjonen

Medlem
hilda-square2-800x300.jpg

Hun ble født for en uke siden og er allerede EuroBonus Gullmedlem. BusinessClass møter Hilda Björnström, datter av en av BusinessClass-gründerne, som allerede har nådd gullnivå.

Martin forteller at Hilde ble en uventet men etterlengtet bursdagsgave forrige lørdag. Etter forløsningen registrerte han Hilde i SAS EuroBonus, akkurat som hans eldre datter. Men i tillegg valgte Martin å nominere henne til gullmedlemskap, noe han kunne gjøre takket være sitt Diamond-medlemsskap i SAS EuroBonus.

Vi spurte Martin hvorfor han valgte å gjøre dette.

- Dette er verdt enormt mye når man reiser med en liten. Ettersom Hilda har et eget kort gjelder dessuten fordelene når hun reiser med besteforeldrene som bor en times flytur nord og sørover fra hjemmet i Stockholm, forteller Martin.

– Gullmedlemsskapet gjør at Hilda får med seg flere kolli, tilgang til lounger rundt om i verden og hun slipper å stå i kø i sikkerhetskontrollen, sier Martin som selv har gullstatus de siste åtte årene. Til slutt kan han ikke unngå å le og legger til; ja, det er faktisk litt kult også.

Også SAS noterte seg det nye gullmedlemmet som hadde en fødselsdag som mildt sagt stakk seg ut.

– SAS ringte meg og gratulerte med familietilskuddet. De fortalte at Hilda med god margin er det yngste EuroBonus gullmedlemmet noen sinne. Trolig det yngste Star Alliance gullmedlemmet noen sinne, sier Martin.

Nils Lindhe, sjef for SAS EuroBonus ønsker Hilda velkommen og skriver:
– Vi hos SAS Eurobonus er glade for at programmet er attraktivt for mennesker i alle aldre og ønsker Hilda varmt velkommen i fellesskapet. Vi arbeider kontinuerlig for å gi attraktive fordeler for alle våre medlemmer og håper og tror Hilda kommer til å verdsette disse.

BusinessClass-redaksjonen gratulerer familien Björnström med tilskuddet!

Link: Martin forteller om Hilda i BusinessClass forumet

Les mer >>
 
Toppen