Senaste nytt

Lufthansa har åbnet deres nye lounge i London Heathrow Terminal 2

Redaktionen

Medlem
Lufthansa-Lounge-London-Heathrow-Terminal-2-01.jpg

Den 1. oktober var det Lufthansas tur til at flytte ind i den nye Star Alliance-terminal, Terminal 2, i London Heathrow lufthavn. Samtidigt åbnede den nye Lufthansalounge i terminalen, Lufthansas største lounge udenfor Tyskland, der nu også bliver SAS primære lounge i Terminal 2.

Den nye Lufthansalounge er 1600 kvadratmeter stor og har siddeplads til 350 gæster, størrelsesmæssigt er det den største Lufthansalounge udenfor Tyskland. Loungen er opdelt i to dele – Lufthansa Business Lounge og Lufthansa Senator Lounge. Businessloungen er tilgængelig for passagerer der rejser på business class eller har Frequent Traveller status i Miles & More. Senatorloungen er tilgængelig for passagerer med guldkort i Star Alliance, hvilket inkluderer Senator og Hon Circle-medlemmer i Miles & More.

Fra 1. oktober er det også denne lounge som SAS anvender som sin primære lounge, Businessloungen for passagerer der rejser på SAS Plus og Senatorloungen for passagerer der har Star Alliance Guldkort eller er medlemmer i EuroBonus på Guld eller Diamantniveau.

Loungerne ligger i hovedbygningen i Terminal 2, det der kaldes T2A. Efter check-in og sikkerhedskontrol går man til højre og finder indgangen til loungerne længst væk, ved siden af Aer Lingus lounge. Hvis man er i transit går man mod bygning T2A og tager derefter rulletrappen et niveau op til balkonen ovenfor den store transithal hvor loungen ligger.

Passagerer der rejser med SAS og Lufthansa har også mulighed for at benytte de andre lounger i Terminal 2, eksempelvis Air Canadas Maple Leaf Lounge og Uniteds Club Lounge. Begge beliggende i satellitbygningen, T2B. I løbet af efteråret åbner Singapore Airlines deres SilverKris Loune, ligeledes i T2B.


Lufthansa Lounge London Heathrow Terminal 2


Lufthansa Lounge London Heathrow Terminal 2


Lufthansa Lounge London Heathrow Terminal 2

Læs mere »
 
Toppen