Senaste nytt

Hur tidigt behöver man vara på San Francisco International AirPort (SFO)?

Maja

Medlem
Med anledning av allt kaos som varit på många flygplatser så vill jag höra med er om någon har flugit hem nyligen från SFO och hur tidigt man måste vara där? Vi har en avgång kl 07:00 till Toronto där vi mellanlandar för vidare färd via ZRH/ARN till GOT.

Verkar inte som om det finns någon lounge öppen som vi kommer in i så jag vill gärna minimera tiden på flygplatsen så mycket som möjligt samtidigt som vi inte önskar stressa ihjäl oss. I Toronto var det kaos och vi köade i närmare 3h och hann precis gå ombord innan planet skulle avgå. Vi fick sedan sitta i planet i vänta i ytterligare närmare 2h efter beräknad avgångstid för att det var så många passagerare som var fast i kön. En kaosartad upplevelse och ett rejält stresspåslag. :eek:

Hittar ingen information på SFO:s hemsida med uppmaning att man ska vara där 3-4h innan ens planerade avgång. Så någon som har flugit därifrån i närtid och kan ge en lägesrapport? Finns Fast track som EBD och flyger i Business med Air Canada från terminal 2?

Tack på för hand!
 
Toppen