Senaste nytt

Hilton åpner sitt første hotell på den asiatiske siden i Istanbul

Redaksjonen

Medlem
Hilton-Istanbul-Kozyatagi-Hotel-04-564x211.jpg

Hilton Istanbul Kozyatagi Hotel er hotekllkjedens første hotell på den asiatiske siden av Istanbul. Det er dog enkelt å ta seg fra den europeiske siden med en kort kjøretur til begge broene og gangavstand til den nye jernbanen som går mellom Europa og Asia. Hotellet ligger 28,5 km fra Sabiha Gokcen International Airport og 37,9 km fra den større Atatürk International Airport.

Hotellet har totalt 320 rom hvorav 47 Executiverom og 23 suiter, alle med moderne møbler og 42-tommers TV. Flere av rommene har store panoramavinduer med utsikt mot Marmarasjøen, Bosporen og det sentrala Istanbul. Bor man i et Executiverom har man tilgang til loungen som ligger i øverste etasje.

Hilton Istanbul Kozyatagi Hotel tilbyr også et fitness center som er åpent 24 timer i døgnet med swimming pool, spa, hammam. For de som ønsker møter, finnes 16 møterom, også for større eventer. Dessuten finnes et business center.

Hotellet har tre barer og restauranter. Atrium Lounge & Bar tilbyr cocktails, Skylight Restaurant & Bar ligger høyest oppe i hotellet og tilbyr internasjonal mat og cocktails med en fantastisk utsikt. Dette toppes med lThe Brasserie som både serverer internasjonal og asiatisk mat.

Ønske rman aktiviteter og underholdning er det Speedcity som gjelder med simulatorer med alt fra racerbiler, motorsykler og utfor på ski.


Hilton Istanbul Kozyatagi Hotel, Istanbul


Hilton Istanbul Kozyatagi Hotel, Istanbul


Hilton Istanbul Kozyatagi Hotel, Istanbul


Hilton Istanbul Kozyatagi Hotel, Istanbul


Hilton Istanbul Kozyatagi Hotel, Istanbul

Les mer >>
 
Toppen