Senaste nytt

Dette serveres og benyttes av InterContinetal Hotels i løpet av ett år

Redaksjonen

Medlem
intercontinental-bordeaux-4298920963-2x1-e1476280007603-800x300-564x211.jpg

Å drive en restaurant betyr lange arbeidsdager og hardt arbeid. Å gjøre dette i luksusklassen er enda tøffere.

Når man sjekker inn på et luksushotell, eller har resevert et bord på hotellets restaurant, forventer man kvalitet og en ekstraordinær opplevelse. Det koster -og følgelig må det smake.

En kjede som InterContinental forsøker å oppfylle disse kravebe med blant annet spesiallaget honning, kvalitets Champagne (500.000 flasker årlig) og 27 millioner bakverk lages på hotellenes kjøkken hvert år.

Kjeden fyller i år 7+ år og varemerket er uten tvil et av de sterkeste i sitt segment. Nå man ser på det kulinariske har InterContinental hatt kokker som Pierre Gagnaire, Daniel Corey, Vikas Khanna, Theo Randall, Sam Leong, Jason Atherton og Gordon Ramsay engasjert for kortere eller lengre perioder. Verdt å nevne er også at kjeden har 9 Michelinrestauranter i porteføljen.

Men i tall er her en illustrasjon av hva man benytter og serverer hvert år – og det er imponerende.




mBQ-0LJolYH6RG56WVGVAEJRZLpbCuJuxmnyzFoxRszGHT5l1JxIjhZmwNkvLGREzXBO15kl2qkmmCh2PeJyWvTwv6URcGVTvo6BQth1lfSqQTLHCMVifPi4gFI2EgKw340Q9lOR0Tc3MW1N7F7TK1wFMwi0KXVQm7Zu4D1sDCrk9CtF6XHG7y5nHw0NwYjR=s0-d-e1-ft


Ett år hos InterContinentals restauranter

Photo: InterContinental Hotels & Resorts


Har du lyst til å bo på et InterContinental hotell? Finn de beste prisene i vår hotellseksjon.

Les mer >>
 
Toppen