Senaste nytt

Award flight Air New Zeeland med EB-poäng

gawik

Ny medlem
Hej,
Vi i familjen ska till Auckland i december och ska en sväng till Brisbane. Har lite EB-poäng som vi tänkte använda mellan Auckland - Brisbane. Kostar 25' i eco och 50' Business plus 2500kr i skatter och avgifter, är det verkligen rimligt för en flight på 3,5h? Poängen är ok men är det inte väldigt mycket i skatter och avgifter?
 

Jonas C

Medlem
Med tanke på att en betald biljett med Air New Zeeland kostar 2900kr på sträckan, så hade jag nog hellre köpt det och sparat poängen till något annat.
 
  • Gilla
Reactions: jsn

palmen

Moderator
Rimligt och rimligt, inget sas styr över vilka skatter och avgifter som är. Man kan ju fråga sig om det är rimligt att det är 2,5 ggr så dyrt att flyga från London som till pga de högre skatterna och avgifterna.
 

gawik

Ny medlem
Känns onödigt att bränna poängen på den resan.

Bokar jag en eco på Air New Zeelands hemsida är skatter och avgifter 186NZ$ ca 1100kr, tar de ut extra avgifter på 1400kr bara för det är en bonusresa?
 
  • Gilla
Reactions: Gus

gawik

Ny medlem
Kommer som sagt att avboka denna resan men Oceanien-området är ganska stort, resorna kostar lika mycket vart som i EB-poäng, vart hade ni åkt?
 

ACervin

Medlem
Hoppa över att åka business över the Tasman. Air New Zealand har bara en vettig flygning med en 777 med internationell C klass upplevelse annars blir det en vanlig A320 med 3+3 och det enda du får för pengarna är en seatblock på mittenstolen. Men Emirates 380 brukar ha bra priser Auckland-Brisbane, då blir det riktig business med barhäng kan varmt rekommenderas.
 
Toppen