Senaste nytt

Artikel: Lufthansa Senator Lounge, Frankfurt Gate A26 (stängd)

Status
Stängd för vidare inlägg.

campaigner

Medlem
Wi-fi är numera gratis på Lufthansa-loungerna (nät: Telekom). Kan för övrigt instämma i Jacobs kommentarer: så här på en torsdagskväll är loungen överfull, och folk står upp och äter. Det fanns inga gafflar, utan fick äta weisswurst och leberkäse med sked(!).
 

gusten

Medlem
Helt korrekt beskrivning av Jacob.Väldigt fullt igår kväll (Tisdag). Gratis wifi borde vara en självklarhet. Ganska hyfsad mat och goda spritsorter. Weisswurst med en riktigt god potatissallad. Det gick mycken fin whisky för att försöka stävja en förkylning.F ö är ju FRA en odräglig flygplats. Och varför måste de lägga longerna så långt ut på piren?
 

Fredrik

Medlem
Det är ju en bra bit kvar av piren även efter loungen. Det kan inte finnas många byggnader i Europa som är längre än A-piren på FRA.
 

Jonas C

Medlem
Inga planer på att få denna lounge renoverad snart? Den ligger ju trots allt på deras hub, så lite skamligt att man valt att ha kvar dessa gamla möbler medan loungen i exempelvis MXP är nyrenoverad.Kommer ha vägarna förbi FRA i mitten på januari, någon chans att loungen är renoverad tills dess?
 

TreD

Medlem
Det skall inte förglömmas att LH bara är en av många aktörer, låt vara den största, på FRA. Det finns ingen plats att expandera loungen vid A26.
För övrigt förstår jag inte hur man kan jämföra loungen på Malpensa med något som helst. Den är ju värdelös. Dessutom är numera Lufthansa Italia nerlagt.
 

Magino

Medlem
De håller ju på att bygga ut A piren på FRA som beräknas vara klart sommaren 2012. På denna nya del kommer Lufthansa öppna fem nya lounger, så när de öppnat dessa kanske de bestämmer sig för att uppdatera A26 eller ta bort den.
 

Jacob

Medlem
Uppdaterad med nya fräscha bilder.

Passerade loungen i mellandagarna när den var nästan helt tom, vilket inte tillhör vanligheterna.
 
Status
Stängd för vidare inlägg.
Toppen