Senaste nytt

airberlin introducerer opgraderingsauktioner på langdistanceruterne

Redaktionen

Medlem
airberlin introducerer nu muligheden for at opgradere fra economy class til business class på langdistanceruterne, ved at byde på et business class sæde online. Det nye tiltag kaldes “airberlin exquisite” og giver mulighed for at byde på en opgradering helt frem til 72 timer før afgang. Muligheden for at opgradere via auktion er kapacitetsafhængig, det er muligt at se om det tilbydes på en konkret flyvning ved at besøge www.airberlin.com/upgrade. Hvis et bud fører til en opgradering får man som passager besked senest 12 timer før afgang.

Vice President i airberlin, Jacob Fischer siger følgende om den nye service “Gæsterne bestemmer selv hvor meget de er klar til at betale. Dernæst tages der en beslutning på baggrund af de afgivne bud og det bestemmes hvem der kommer ombord i business class”

Opgraderingen giver alle de fordele* der følger med en almindelig business class billet herunder, priority check-in, prioriteret ombordstigning og ikke mindst lounge adgang.

airberlins nye tiltag vil gøre det nemmere at købe et sæde i business class til en lavere pris. Det giver også forretningsrejsende med en economy-only rejsepolicy muligheden for selv at opgradere forretningsrejser fra economy class til business class.

Alle passagerer der opgraderer ved hjælp af auktioner vil også kunne nyde godt af airberlins nye fully flat-sæder, der siden starten af juni har været installeret på alle langdistancefly. Link: airberlin – nu med fully flat-sæder i business class på alle fly.

*Billetvilkår og optjening af bonuspoint følger den oprindelige booking.

Læs mere »
 
Toppen