ARN–OSL 11 nov 06.30
Kompletterade med äppeljuice på burk. Snabb och effektiv service.
OSL–CDG 11 nov 09.00
Inte tillräckligt lastat inför avgång och rejält käbbel i galley mellan cateringservice och kabinpersonal. Visar till slut ha lastats endast tre frukost och resten lunch (risotto). Flera frivilliga tar risotto. Jag valde frukosten. Cashewnötter och dryck serverades innan maten. Apelsinjuice på literförpackning. Skumpan nätt och jämnt kyld. Långsam och disträ service. Inget menykort.
Samma anrättning idag på SK1409 ARN-CPH men jag tog Cola Zero, lite underligt med ost som förrätt, det var två smörpaket på brickan.
Talade med de två som arbetade i Business de tyckte det var mycket trevligt att arbeta nu och gästerna verkar uppskatta SAS nya koncept sa dom.
OSL-ARN. Dämpad belysning på kvällsflyget gör inte bilderna rättvisa.
Rödbetstzatziki smakade väldigt bra, men såg oaptitligt ut. Dock ingen rödbetssmak, så den färgen hade man kunnat ta bort. Mackan torr, mer kräm och mindre protein hade hjälpt. Desserten försvinnande god. Påfyllning med Champagne halvvägs in i måltiden.
Menyn fortsatt för hipstrig, satsa på rena smaker istället för en symfoni av udda ingredienser.
Kaffe serverades på bricka med färdigfyllda muggar. Smart grepp på kort flygning som gjorde att det inte kändes stressat.
Så fort fasten seat belt släcktes så sprang crew ut och drog för gardinen mot economy.