Senaste nytt

Amex lounge på Arlanda (Pontus in the Air)

Martinraay

Ny medlem
Enligt villkoren får man ej använda Lounge on the go om man samma dag har besökt någon av de nordiska loungerna, se Amex Experiencesappen. Risk för att du anses ha missbrukat förmånen och får betala extra.
Bra att veta! Min partner kom lite senare när det redan var stängt så då tog vi en on the go. Annars svårt att veta vad som ingår och inte ingår i appen
 
Last edited:

Lord

Medlem
Besökte Centuriondelen i morse, mycket generös mängd riven tryffel på äggröran! Nu verkar det vara gemensam incheckningsdisk för båda delarna, hoppas att det inte blir en återgång till de gamla systemet där man fick stå i en långsam gemensam kö för att så småningom släppas in i en tom Centuriondel. Pop up-loungens fördel var att det aldrig blev kö. Men allt verkar bra hittills!
 
I Centuriondelen var det trerätters med förrätt, huvudrätt och efterrätt. Räkmackan ingick :) Däremot fanns det några andra saker som kostade extra som tex löjrom, caviar, burgare, entrecote.

Meny Centurion
Meny Platinum
Riktigt nedköp att räkmackan kostar 195kr (platinum). Vad är fördelen med att köpa den i loungen istället för 195kr på valfri servering? Nä, jag fortsätter gå till SAS loungen :)
 
Toppen