Senaste nytt

SAS Presenterar: Destination Unknown

Tomas E

Medlem
Men det utelukker jo ikke UK, da alle fra Schengen har VISA-free tilgang til UK.
(Ser også i texten at de kun nevner passport, ikke national id card - Det kan jo å ha noe å si for destinasjonen?)
Det där stämmer inte med SAS beskrivning. Visumfrihet till Storbritannien baserar sig på din nationalitet, inte på var du är bosatt. SAS skriver "your residence", då måste man stanna inom Schengen, d.v.s. inte passera Schengen-gräns, för att det ska funka med de angivna förutsättningarna.

Portugal låter bra, men ska man tänka något "nytt resmål" i befintligt SAS-land som kan vara trevligt på vårkanten kanske man kan tänka sig t.ex. Galicien eller Korsika också?
 

fcx

Medlem
Gissar på Porto också. Det är en relativt ny destination för SAS som återöppnas 22 mars med avgångar fre och mån från CPH. Behöver nog marknadsföras lite
Porto låter inte alls dumt. Från CPH är flygtiden 3 timmar och lite till, och kostnadsläget på platsen är rimligt för att hitta på aktiviteter och för att få ett ståndsmässigt hotell för 140 EUR/natt (vilket troligtvis inkluderar transfer från flygplatsen).
 

Fredah

Medlem
Över 180 000 000 poäng i potten! ;)
Om det hade varit för pengar så hade dom nog undersökt hur många extra flyg dom kan få in men nu är det väl tveksamt. Jag vet iofs inte va dom har för bokfört värde på dom poängen.

Någon som kommit fram till hur många platser det finns? Gissar att planen inte var att flyga A350 även om man kanske hoppas att det övervägs just nu.
 
Toppen