Air France/KLM
Reaction score
542

Statusuppdatering Senaste aktivitet Inlägg Om

 • Hej Karin!

  Jag funderar på att resa till Kuba (HAV) över jul och nyår. Från Europa går det bara att flyga med antingen AF eller IB. IB har inte världens bästa rykte om sig, dessutom är det mycket bättre connectiontider på CDG med AF, samt att priserna är likvärdiga i C klass.

  Priset jag får är ca 25 000 kr tur och retur. Finns det billigare biljetter i C klass hos AF? Brukar det i så fall komma ut några erbjudanden?

  Som tidigare anställd på ett oljebolag så blev vi närmade av KLM som erbjöd oss ett s.k. Flying Blue Petroleum. Dvs man skulle ansöka och efter första flygningen i C klass så blev man direkt uppgraderad till Flying Blue Gold.

  Jag skickade in en ansökan och genomförde en flygning, men fick vare sig kort eller uppgraderat medlemskap. Slutsatsen från min sida blev att om AF/KLM inte ville satsa på mig så tänkte jag inte heller flyga med dom. I och med att jag nu tittar på flygningar till HAV så har denna surdeg kommit tillbaka upp till ytan...
  God Morgon!
  I dag börjar vi, Air France KLM med mig, Karn Forss, som officiel företgasrepresentant på businessclass.se.
  Det ska bli väldigt spännande och intressant! Vad är det som engagerar och väcker känslor? Var är bra och vad kan förbättras? Ser vi en helhet eller är det just detaljerna för "min" resa som är viktigast?
  Allt är välkommet och jag hoppas vi ska kunna svara på bästa sätt!
  Välkommen ombord!! Hälsningar Karin Forss
 • Laddar…
 • Laddar…
 • Laddar…
Toppen