Virgin America erbjuder Netflix 10.700 meter uppe i luften

5. Oct 2015
by Dag Christian Holm

Virgin America har inlett ett samarbete med Netflix om att erbjuda passagerarna tillgång till tjänstens alla filmer och TV-serier. Denna gratis wi-fi-service är tillgänglig ombord på de nya maskiner hos Virgin America som är utrustade med ViaSat Wi-Fi, och nu kan passagerare njuta av hela Netflix-utbudet av filmer, serier och program under flygningen. Servicen är gratis till alla passagerare som har sin egen smartphone, surfplatta eller bärbar dator med på flyget, och det är gratis fram till 2 mars 2016.

Det partnerskap som Virgin America har inlett med ViaSat betyder mycket snabbare och mer stabilt internet ombord på bolagets tio nya Airbus A320-maskiner, som levereras fram till mitten av nästa år. Abby Lunardini, Vice President of Brand Marketing and Communications hos Virgin America uttalar: “Netflix och Virgin America är båda två kända för att vara innovativa och för att ruska om lite i sina respektive branscher, och vi tycker det är fantastiskt att vi nu arbetar tillsammans med att erbjuda högklassig teknologi och underhållning i luften".

En rapport avslöjade nyligen att 52 flygbolag i världen nu erbjuder wi-fi ombord, och att flygbolagen Emirates och Etihad har de lägsta priserna för de passagerare som vill surfa i luften.

More from BusinessClass.com