Vi välkomnar vår medlem nr 2000!

22. Mar 2012
by Gustav Gnosspelius

Drygt ett år efter att att BusinessClass.se öppnats för allmänheten nådde vi den 15:e mars 2000 medlemmar. Hans Ericsson registrerade sig då med medlemsnamnet

snah

och blev därmed nummer 2000 i medlemslistan. BusinessClass.se ställde några frågor till honom om hans resande och varför han registrerade sig. Läs på och lär känna ytterligare en medlem på vår sida!

Hans är företagare och gör i sitt jobb omkring 40-70 inrikesresor per år, med några enstaka inom Europa. Privat blir det ytterligare en handfull resor till Asien, Afrika, Nordamerika och Sydamerika varje år. Favoritflygbolaget är SAS även om Hans hoppas på en kommande uppgradering av stolarna i affärsklass, servicen brukar dock vara mycket god. På senaste resan provade han att flyga Qatar via Doha till Bangkok men upplevelsen levde inte upp till förväntningarna. På långresor köps ekonomi men Hans ser till att uppgradera till affärsklass med sina poäng. Prioritet är kort restid till ett bra pris. Lyckligtvis är familjen inget hinder för det myckna resandet. Hans fru reser också en hel del, han passar ibland på att följa med för att de ska kunna semestra tillsammans efter att arbetsdelen är avklarad. Exempelvis nästa resa är just en sådan där frun ska på konferens i Boston och de sedan tillsammans bilar till Halifax och Montreal. Till BusinessClass.se hittade Hans när han sökte efter biljetter till Bangkok på nätet. Han gillade sidans innehåll och registrerade sig, för honom är det en rolig sida med mycket matnyttigt. Han har inte lyckats få syn på någon annan medlem på sina resor än, kanske bär även Hans snart ett orange emblem på sin väska? Vi undrar om Hans har några restips. Svaret blir att järnvägshotellet Sofitel i Hua Hin är ett riktigt bra hotell, destinationen är speciellt bra för golfare. Övriga favorithotell är Peninsula och Shangri-la i Bangkok. För den som vill ha en riktigt bra reseupplevelse rekommenderar Hans Buenos Aires eller Rio de Janeiro. Men även i grannlandet finns en underbar upplevelse i form av hundspann i stjärnklart mörker på vintern eller i midnattssolen på sommaren, sedan en kall öl på Radisson. Var? Longyearbyen på Svalbard förstås! Dit kommer man för endast 12000 SAS-poäng (eller färre under kampanjperioder).

Vi välkomnar Hans, samt övriga 1999 medlemmar som hjälpt till att göra Businessclass.se till en lockande och informationsrik sida! Hälsningar, Redaktionen (Martin, Gustav, Alex, Roger, Jacob, Shigeru)

More from BusinessClass.com