Stor uppdatering av loungedatabasen - nu med 1500 lounger

17. Mar 2014
by BusinessClass

I dagarna fick vi klart den största uppdateringen hittills av vår loungedatabas som nu innehåller imponerande 1500 lounger. Vi tror att vi nu täckt in de flesta av världens flygplatslounger som på BusinessClass går att söka efter, betygsätta och recensera. Dessutom finns många snygga bilder att titta på.

Söker du en lounge att besöka?

Använd vår utmärkta sökfunktion. Ange vilken flygplats du ska resa från och vilket bonuskort/loungekort du har alternativt vilken kabinklass du ska åka i och med vilket flygbolag. Tryck därefter på Sök och du får en lista på vilka lounger du kan besöka. Klicka sedan på loungenamnet och du får fram alla recensioner, betyg och omdömen om loungen samt i många fall bilder och ytterligare information. Vi kommer successivt utöka databasen med mer information, exempelvis vilka flygbolag som använder en viss lounge, men vi behöver också hjälp  att fylla alla nya lounger med betyg, omdömen och recensioner.

Är du en frekvent loungebesökare? Sätt betyg på de lounger du besökt!

Det tar mindre än en minut. Fyra kriterier att betygsätta samt ett kort omdöme på 1-3 meningar. Klicka på den mörkblå knappen "Sätt betyg" till höger och följ instruktionerna på nästa sida.

Finner du en lounge vi inte recenserat? Hjälp till att skriv en recension!

Att skriva en loungerecension tar något längre tid men är ganska rakt på sak med färdiga rubriker och stödfrågor. Du kan också ladda upp bilder samt i slutet sätta betyg. Klicka på den mörkblå knappen "Skriv recension" till höger och följ instruktionerna på nästa sida.

More from BusinessClass.com