Stor uppdatering av loungedatabasen - nu behöver vi din hjälp!

7. Feb 2014
by Jacob

I veckan gjorde vi den största uppdateringen av vår loungedatabas sedan BusinessClass startades och som nu innehåller totalt 1000 lounger från världens alla hörn, såväl lounger knutna till flygbolag som lounger som drivs av tredjepart. Men nu behöver vi din hjälp! Bara en bråkdel av loungerna har innehåll, omdömen och bilder, och vi kommer omöjligt klara att testa alla dessa lounger själva.

Är du en frekvent loungebesökare? Sätt betyg på de lounger du besökt!

Gå till vår

loungesida

och sök efter önskad lounge i databasen, enklast genom att välja flygplats i sökrutan, klicka sedan på sök/filtrera. När du hittat den lounge du söker efter, klicka på namnet och på nästa sida klickar du på den blå rutan "Sätt betyg" till höger. Att sätta betyg går snabbt och tar mindre än en minut. Du anger när du besökte loungen, betygsätter fyra delar av loungebesöket och skriver ett kort omdöme på 1-3 meningar. Klicka på "Skicka", sedan är det klart. När vi fått in tillräckligt med betyg och omdömen kommer vi kunna presentera topplistor på världens bästa lounger, eller varför inte den bästa loungen på en viss flygplats.

Finner du en lounge som vi inte själva recenserat? Då får du gärna hjälpa oss!

Gå till vår

loungesida

och sök efter önskad lounge i databasen, enklast genom att välja flygplats i sökrutan, klicka sedan på sök/filtrera. När du hittat den lounge du söker efter, klicka på namnet och på nästa sida klickar du på den blå rutan "Skriv recension" till höger. Att skriva en recension tar något längre tid men är inte särskilt svårt. Du skriver i ett färdigt formulär med fasta rubriker och det finns stödfrågor för att hjälpa dig på vägen. I slutet finns möjlighet att lägga upp bilder och slutligen att sätta betyg. Vill du alltså både skriva en recension och sätta betyg gör du det på en och samma sida. Har du frågor kring våra betyg och recensionsfunktioner är du välkommen att ställa dessa i

feedback-forumet.

More from BusinessClass.com