Sista dagen för SAS på London Heathrow terminal 3

9. Sep 2014
by Jacob

Idag 9 september är sista dagen SAS flyger från terminal 3 på London Heathrow efter att ha trafikerat terminalen under flera decennier. Samtidigt är det avtackning av personalen som jobbat i SAS-loungen på flygplatsen, "The London Lounge" som funnits i nuvarande form sedan maj 2003.

Vid incheckningen informeras passagerare om att 9 september är sista dagen för SAS i terminal 3, men inte bara av informativa skäl utan även för SAS personal att säga tack och adjö efter alla år, SAS har funnits i terminalen under flera decennier. Mycket nostalgi och ledsamhet finns hos SAS-personalen på flygplatsen idag.

SAS incheckning på Heathrow terminal 3 Idag är det även sista dagen som SAS lounge "The London Lounge" håller öppet. Air Canada, Thai Airways och Turkish Airlines, några av de övriga flygbolag som använt loungen, har redan flyttat till terminal 2, nu är det bara SAS kvar. Imorgon är det nya lounger som gäller. Från 1 oktober finns en gemensam Star Alliance-lounge att använda, fram tills dess används Plaza Premium-loungen.

SAS "The London Lounge", Heathrow Terminal 3

Inte många kvar som behöver läsa denna skylt Vi vill passa på och

tacka loungeansvarig i London Margaret Iles och hennes team i SAS "The London Lounge"

som låtit oss ha en BusinessClass Meeting Point i terminal 3. En uppskattat mötesplats för många frekventa resenärer.

Margaret Iles och Martin Björnström SAS sista flygning från terminal 3 blir SK 534 kl 21.05, sedan är det dags för personalen vid incheckningen, biljettkontoret och bagagekontoret i ankomsthallen att flytta.

KL 21.05 går sista flygningen med destination Stockholm

Från 10 september är det "The Queen's Terminal" som gäller

Vad tycker du om London Heathow Terminal 3? Ska det bli trevligt med något nytt? Eller kommer du sakna terminalen och atmosfären?

Diskutera i vårt forum!

More from BusinessClass.com