Premiär för våra nya indexsidor - allt samlat om olika flygbolag, flygplatser, hotellkedjor och reseföretag

14. Nov 2013
by Jacob

Idag uppgraderade vi BusinessClass till version 2.08 och samtidigt är det premiär för våra nya indexsidor. I samband att vi bytte plattform i augusti fick vi helt nya möjligt att kategorisera, tagga och sortera alla de tusentals artiklar, reportage och numera även recensioner som idag finns på BusinessClass.se, vilket avsevärt förbättrar möjligheterna att hitta den information man letar efter och få tips om sådant man kanske inte visste. Kategoriseringen görs med hjälp av olika register, så kallade taxonomier, och det går att koppla en artikel till flera olika taxonomier/register beroende på innehållet i artikeln. En recension om ett Hiltonhotell på flygplatsen Heathrow utanför London syns exempelvis både på vår Hiltonsida, vår Heathrowsida och vår Londonsida och en recension av en flygning med Qatar Airways nya Dreamliner mellan Stockholm och Doha syns på vår Arlandasida, Dohasida, Dreamlinersida och Qatar Airways-sida.

Indexsidor finns inom en rad reserelaterade områden. Här följer dessutom exempel på några sidor som redan idag innehåller en stor mängd användbar information.

-Flygbolag, se exempelvis våra sidor om 

SAS

 och 

British Airways

-Flygplatser, se exempelvis våra sidor om 

Stockholm Arlanda

 och 

Köpenhamn Kastrup

-Hotellkedjor, se exempelvis våra sidor om 

Radisson

 och 

Hilton

-Flygplanstyper, se exempelvis våra sidor om 

Airbus A380

 och 

Boeing 787 Dreamliner

-Andra reseföretag, se exempelvis våra sidor om 

SJ

Arlanda Express

 och 

Swebus

-Städer, se exempelvis våra sidor om 

Stockholm

 och 

London

-Länder, se exempelvis våra sidor om 

Storbritannien

 och 

Norge

Indexsidorna kommer givetvis fortsätta utvecklas i takt med att fler artiklar, guider och recensioner kommer in på sajten och det finns många spännande möjligheter att ytterligare bygga ut dessa sidor i framtiden med bättre struktur och funktionalitet.

More from BusinessClass.com