Har du testat vårt nya betygssystem? Det tar inte mer än någon minut

22. Dec 2013
by Jacob

I oktober lanserade vi möjligheten att skriva recensioner på BusinessClass.se, en funktion som blivit mycket populär med flera hundra inskickade recensioner. Nu lanserar vi även vårt nya betygssystem, ett förenklat system där man på en dryg minut ska kunna sätta betyg och skriva ett kort omdöme om sin flygning, hotellvistelse eller loungebesök. Vårt recensionssystem finns fortfarande kvar och vi ser fram emot många intressanta och spännande alster framöver, men vi tror inte recensioner är för alla, att skriva en recension tar lite tid och det krävs inspiration och gärna en eller flera bilder för att det ska bli riktigt bra.

Hur går det till?

Att sätta betyg är enkelt, och det är hela tanken med det. Du kan sätta betyg på flygprodukter, hotell och lounger. Under respektive flik i menyn söker du efter den

flygprodukt

, det

hotell

eller den

lounge

du vill betygsätta. Våra olika sökfunktioner är god hjälp. Efter du hittat rätt klickar du på namnet. På nästa sida finner du till höger två mörkblåa knappar. "Skriv recension" klickar du på om du vill skriva en recension, "Sätt betyg" klickar du på om du vill sätta betyg. Klicka på "Sätt betyg". På följande sida fyller du i datum för flygningen/hotellvistelsen/loungebesöket, därefter betygsätter du relevanta delar såsom rum, läge och mat för hotellet, kabin, stol och underhållningssystem för flygprodukten, eller interiör och faciliteter för loungen. Slutligen skriver du ett kort omdöme på förslagsvis 2-4 rader där du sammanfattar vad du tyckte och kommenterar om det är något du vill förtydliga i din betygsättning.

Blev du uppgraderad på hotellet?

Det vill vi gärna att du berättar om i så fall. I vår betygsfunktion för hotell finns möjlighet att indikera om du blev uppgraderad och i så fall vilket bonuskort du hade, vilken rumstyp du hade bokat och vilken rumstyp du blev uppgraderad till. Denna information öppnar upp för många spännande funktioner och sammanställningar framöver. Precis som tidigare ligger vårt fokus på premiumhotell, hotell tillhörande större internationella hotellkedjor samt flygplatshotell.

Kan man både skriva recension och sätta betyg?

Det går utmärkt, och du behöver inte göra det dubbelt. Skriver du en recension finns betygsfunktionen med i slutet, precis innan du förhandsgranskar och skickar in din recension.

BusinessClass betyg

More from BusinessClass.com