Four Seasons Hotel Casa Medina öppnar igen i Bogota

22. Oct 2015
by BusinessClass

Four Seasons Hotel Casa Medina öppnade igen i Bogota 15 oktober, och är det första av två hotell i Four Seasons-kedjan som öppnar i staden. Hotell nummer två kommer heta Four Seasons Hotel Bogota och öppnar i starten av nästa år. Four Seasons Hotel Casa Medina har renoverats för mångmiljonbelopp och hotellet befinner sig i en byggnad som har förklarats för "ett monument av kulturellt intresse" av det colombianska kulturdepartementet. Det är arkitekten Milena Vargas som har lett renoveringen, och målet var att återskapa den fransk- och spanskinspirerade stil som hotellet hade från början. Man har också använt både pengar och tid på att välja ut konst, både moderna och mer traditionella verk. Mannen som har valt ut konstverken heter Lauren Rottet. Under renoveringen har man elegant integrerat modern teknologi på hela hotellet.

Guest room Photo: Four Seasons Det finns bra möjligheter att hålla möten och konferenser på hotellet: största salen Casa Medina Room kan ta upp till 120 gäster, men det finns också mindre lokaler som El Nogal och La Merced. Four Seasons lanserar ett nytt sätt att äta middag på hotellet - "Castanyoles Raciones y Tapas" vilket här betyder att restaurangen serverar tapas och maträtter som enkelt kan kombineras med varandra. Menyn är oftast inspirerad av smaker från Spanien och Latinamerika. Man kan äta både frukost, lunch och middag på hotellet - och dricka goda cocktails förstås.

Castanyoles Raciones y Tapas Photo: Four Seasons Ytterligare faciliteter är en spaavdelning och ett gym som är öppet 24/7, men bara för gäster på hotellet.

More from BusinessClass.com