Följ med BusinessClass på sista MD-80 flygningen för 1395kr!

11. Oct 2013
by Martin Björnström

Nu är det bara två veckor kvar till vårt största och roligaste event någonsin: vi har chartrat ett helt flygplan med fri bar på en historisk flygning. Flight BC001 mellan Köpenhamn och Oslo med en extra lång omväg över södra Norge. Vi har fortfarande platser kvar - från endast 1395kr!

Läs mer och boka här:

http://events.businessclass.se/event/md-80-sista-flygningen/

Vi erbjuder tre klasser ombord: First Class, Business Class och Economy Class. Dessutom erbjuder vi färdiga paket med anslutningsflyg från Oslo och Stockholm. Inför flighten möts vi i SAS Gold Lounge i Köpenhamn. Klockan 13.00 lyfter flight BC001 – vår egen charterflight med slutdestination Oslo. Vi tar en extra lång sväng över södra Norge och landar 14:35 på Oslo Lufthavn (OSL). Ombord finns fri bar och god mat. Räkna med grym stämning och kanske någon överraskning från Kaptenen ombord. När vi landar i Oslo är det också planets allra sista landning, därefter ska motorerna monteras av och planet ska stå på museum. Vilken chans att få vara med om att skapa flyghistoria!

Du har också möjlighet att testa 30 minuter i våra två chartrade Privat Jet som väntar på oss i Oslo för endast 2195kr. Därefter går vi 100 meter till SAS Muséet för vidare aktiviteter.

Läs mer och boka här:

http://events.businessclass.se/event/md-80-sista-flygningen/

More from BusinessClass.com