Etihad Airways peppar upp sina toalettartiklar på business class

25. Oct 2015
by BusinessClass

Etihad Airways visar nu fram de nya toalettartiklar som har tagits fram tillsammans med LUXE City Guides. Det handlar om limiterade utgåvor som bara kommer erbjudas till business class-resande. Var och en av sex versionerna har inspirerats av en stad som ingår i bolagets globala nätverk: Abu Dhabi, London, Madrid, Los Angeles, Sydney och Hong Kong. De nya färgglada necessärerna innehåller en reseguide om just den stad man flyger till från LUXE samt exklusiva toalettartiklar från Scaramouche + Fandango, tillsammans med de normala artiklar man brukar hitta i liknande necessärer ombord. Detta är bara första omgången, man har planerat att lägga till fler städer och designlinjer.

Etihad’s new amenity kits Nya necessärer från Etihad Airways - de första sex städerna Den reseguide som följer med från LUXE ger förslag till det mesta man kan behöva när man besöker en stad: tips på hotell och restauranger, spamöjligheter, barer, butiker och shopping. Man kan också hitta information om personliga tjänster inom exempelvis hälsovård och andra specialister man kan behöva kontakta. Calum Laming har titeln Vice President Guest Experience hos Etihad Airways, och han berättade: "När vi nu lanserar den här nya necessärerna med det nya innehållet är det inte för att visa upp ett speciellt varumärke för våra gäster. Nej, det viktiga här är att kunna erbjuda smart designade produkter som dessutom är funktionella. Produkten ska kännas attraktiv och naturlig att använda, och vi uppmuntrar att den också används efter flygresan. Det känns bra att kunna samarbeta med relevanta och progressiva varumärken som LUXE och Scaramouche + Fandango. Vi kan skräddarsy en modern produkt till våra gäster samtidigt som vi bibehåller den charm och den sofistikerade grundkänsla som Etihad Airways ska kännetecknas av".

Etihad’s new amenity kits Photo: Etihad Nya necessärer från Etihad Airways London-necessären är grafiskt inspirerad av sextiotalets popkultur och använder samma färgpalett som du upplever hos Londons tunnelbanesystem . Madridversionen använder röda och gula färgtoner i ett mönster som ska symbolisera stadens årliga berömda karneval. Och vad hittar man i necessären? En hel del: en ansiktskräm som innehåller e-vitamin, antioxidanter och välgörande oljor, läppbalsam som innehåller honung, e-vitamin och sheasmör, ett par sockor och en ögonmask, bomullsrondeller och bomullspinnar, en tandborste och tandkräm samt öronproppar.

More from BusinessClass.com