Etihad Airways har öppnat ankomstlounge i Abu Dhabi - med barberare och ångtvätt

17. Sep 2014
by BusinessClass

För första gången erbjuds nu en ankomstlounge på Abu Dhabis flygplats, tillgänglig för resenärer som ankommit med Etihad Airways i business class eller första klass. I lounges ges möjlighet att ta en dusch, få något att äta, men också mer innovativa koncept som 'SHAVE, en ordentlig rakning av en barberare, och ångtvätt av kostymer och dräkter.

Loungen ligger i ankomsthallen, direkt efter tullfiltret och har en design som till stor del påminner om Etihads övriga lounger, exempelvis

loungen i Paris

. I loungen finns en duschsektion med tio duschrum samt möjlighet att få ångtvätt av sina kläder medan man duschar som levereras klara inom tio minuter. De som önskar en rakning kan få detta gratis av en av loungens barberare i konceptet 'SHAVE. Vill man varva ner och ladda upp inför dagen finns en avkopplingsavdelning med bekväma stolar, flera TV-apparater samt tidningar, magasin och böcker. Även caféliknande mat serveras med frukost på morgonen med varma och kalla drycker och kanapéer, snacks och sötsaker under resten av dagen. Vill man jobba i loungen finns ett business center med Apple-datorer, skrivare samt trådlöst internet.

Etihad Airways Arrivals Lounge Abu Dhabi

Etihad Airways Arrivals Lounge Abu Dhabi

Etihad Airways Arrivals Lounge Abu Dhabi

More from BusinessClass.com