Slutsålt: BusinessClass vinterfest 2014

12. Nov 2014
by Martin Björnström

SLUTSÅLT!! BusinessClass har haft ett fantastiskt 2014 och det vill vi fira med er. Det blir en kväll av roliga historier och ett par rejäla milstolpar i vår historia. Vår partner Emirates kommer förgylla din kväll. Något du inte får missa helt enkelt.

Du kommer bli serverad bubbel i en lyxig miljö. Du får höra insiderhistorier om vad som hänt och vad som kommer hända under nästa år. Vi serverar en stor asiatisk buffé och vi serverar goda viner i baren. Vår partner Emirates finns på plats med besättning och dom kommer förgylla din kväll!

Program:

17:00 Mingel på våning 4 i salongerna 18:00 Vi öppnar stora salongen för BusinessClass presentation ca 19:15 Presentationerna är över, baren öppnar ca 19:30 Vi serverar en trevlig Asiatisk buffé. Aktiviteter under kvällen

Det du behöver veta:

Plats: Birger Jarlsgatan 18A, 4tr (100 meter till Stureplan) Tid: Från 17:00 (du bör vara på plats senast 18:00), vi stänger vid midnatt. Platser: Vi har 100 platser lediga till denna kväll, först till kvarn. Pris: 395 kronor inkl bubbel, asiatisk buffé, två glas vin i baren Betalning: Vi skickar ett mail med betalningsinformation efter anmälan, cirka en vecka innan eventet. Du får gärna anmäla din partner/vän separat även om han/hon inte är medlem på BusinessClass men vi ser helst att alla innehar aktuell guldstatus eller motsvarande hos flygbolag (OneWorld Sapphire räknas som guld i detta fall). En anmälan - en person. Anmäl dig nu - våra events är mycket populära och biljetterna säljer ofta slut på kort tid. Anmälan:

Anmälan BusinessClass fest 26:e november

More from BusinessClass.com