BusinessClass söker webbutvecklare

13. Aug 2014
by Martin Björnström

BusinessClass sidorna växer och blir alltmer omfattande. Vi söker nu en erfaren webbutvecklare för frilansuppdrag.

Arbetsbeskrivning

Ditt ansvarsområde blir att bygga upp våra flyg och hotelldatabaser kopplade till en mängd olika datakällor. Våra användare bidrar med recensioner, betyg, bilder och kommentarer till databaserna på flera olika språk. Utöver detta ska användare få personliga profilsidor med kartor, besökta hotell, flighter och annan information. Du kommer arbeta i ett utvecklarteam på fem personer med en produktägare som arbetar i veckovisa sprintar. Vi använder ett internt chatsystem för att hålla oss uppdaterade, du kan snabbt nå hela teamet eller individuella personer. Sprintplanering och tidsrapportering görs i Pivotal Tracker. Utveckling görs lokalt i LAMP miljö med Vagrant och pushas via GIT till vår testmiljö för genomgång och testning innan deploy till livemiljö. Vi använder LAMP och en specialanpassad WordPress och Xenforo lösning i multisite läge för att driva fyra olika sidor på fyra olika språk.

Erfarenhet vi söker

- Frontend och backend utveckling - Erfarenhet av LAMP miljö (körs lokalt i Vagrant box) - Van vid kanban/sprintar - Talar flytande SQL - Gärna erfarehet från resebranschen; EAN och Hotels Combined databaser etc.

Mer information

Detta är ett frilansuppdrag motsvarande cirka halvtid som kan utökas under hösten. Andra ansvarsområden kan tillkomma. Vårt kontor finns i Stockholm men du kan befinna dig var som helst; en av våra utvecklare bor i Chamonix i Frankrike idag och teamet kommunicerar via interna system i realtid. Intresserad?

Kontakta Martin Björnström idag

!

More from BusinessClass.com