BusinessClass.se presenterar nya redaktionsteamet

15. Oct 2012
by Jacob

BusinessClass.se kan glädjas åt en explosionsartad utveckling under 2012. Med över 100.000 besök och 900.000 sidvisningar per månad är vi nu en etablerad resesida i Sverige, och ännu finns en stor potential. Vi vill nyttja den enorma kunskap och erfarenhet som finns och skapa en heltäckande reseportal och Sveriges bästa informationskälla för medvetna resenärer.

Men detta klarar vi inte själva, därför tog vi under sommaren beslutet att utöka vårt redaktionsteam. Ett flertal personer hörde av sig och efter en lång intervjuprocess med många timmars bollande av tankar och idéer var vi i mål. Det är med stor stolthet vi idag kan presentera det nya redaktionsteamet på BusinessClass.se

Erik Gustafsson

Erik vill gärna kalla sig äventyrare men inser att att han nog fortfarande har en bit att vandra för att nå dit. Erik är frilansjournalist och har alltså skrivandet till yrke men hittills har texterna mestadels handlat om bilar på uppdrag av biltidning och racingstall. Erik älskar att resa och upptäcka saker men vill helst att det kombineras med en utmaning. Eriks motto är att allt är genomförbart och att det bara är det man inte gjort som man ångrar. Under våren 2010 spenderade Erik tre månader bakom ratten och tog sig från Stockholm till Kongo-Kinshasa, landvägen. Men oroa er inte, ibland flyger Erik också.

Jonas El-Said

Jonas är 20 år men är trots sin unga ålder redan en erfaren reserapportör och har under flera år skrivit reserapporter på en stor flygsida. Nu känner sig Jonas redo för nya utmaningar och hoppas kunna bidra med många läsvärda och högkvalitativa reportage på BusinessClass.se. För Jonas handlar resande framförallt om att få mycket för lite pengar. Till vardags är Jonas högskolestudent med marknadsföring som inriktning.

Perra Skoog

Perra hittade BusinessClass.se via Google och fastnade redan vid första besöket, mycket på grund av ett genuint intresse för flygbranschen och möjligheterna att maximera bonusprogram. Perra har under flera år jobbat som reporter och redigerare på flera morgontidningar och därefter några år i resebranschen. När chansen dök upp att söka till det redaktionella teamet på BusinessClass.se kände Perra direkt att det var helt rätt, ett optimalt tillfälle att få kombinera de två saker han gillar mest.

Rasmus Palazzi

Rasmus är en marknadsförings- och juridikstudent med mångkulturell bakgrund. Med en mor från Norge, en far från Italien och en karriär som elitidrottare har resandet blivit en del av vardagen. Sedan 2008 har Rasmus dessutom ett flertal gånger växlat hemland mellan Sverige och Italien. Rasmus kommer under hösten och vintern skriva sitt examensprojekt om BusinessClass.se men under 2013 blir det även löpande arbete i redaktionen med flera inplanerade reportageserier. Precis som tidigare kommer även

Martin Björnström

och

Gustav Gnosspelius

ingå i redaktionsteamet. Två välkända profiler som fortsatt kommer bidra med uppskattade artiklar och reportage, tester och guider. Till skillnad från tidigare kommer det nya redaktionsteamet enbart fokusera på redaktionellt material som reportage, jämförelser, intervjuer och analyser samt förstås att skapa en intressant förstasida. Utöver redaktionsteamet finns givetvis ett flertal andra personer som fortsatt kommer hjälpa till med drift och utveckling av andra delar inom BusinessClass.se.

Vi önskar våra fyra nya redaktionsmedlemmar varmt välkomna och stort lycka till i sina nya roller!

Jacob Molin Chefredaktör

More from BusinessClass.com