BusinessClass samlingspunkt för Skandinaviens frekventa resenärer

4. Dec 2013
by Martin Björnström

Den här veckan uppfyller vi en dröm - att täcka Skandinavien med lokala sidor i Sverige, Danmark och Sverige. Vi vill nå ut till frekventa resenärer och erbjuda nyheter, test, recensioner och ett givande forum. Om du reser bättre och roligare har vi lyckats.

Vårt mål har varit att skapa en samlingspunkt för Skandinaviens frekventa resenärer. Vi ger dig aktuella nyheter och erbjuder en mötespunkt med andra människor i samma situation som du; livet som resenär kan vara utmanande. Genom BusinessClass får du ett nätverk fyllt av erfarenhet och kunskap. Våra företagsrepresentanter ger dig hjälp utöver det vanliga; "Fråga Karin på Air France & KLM" är ett exempel på VIP-service. Vår egen Dr. Miles ger dig marknadens bästa Deals.

Lokala sajter i Skandinavien

Jag reser personligen relativt mycket inom triangeln Sverige, Norge och Danmark nuförtiden. Jag brukar som regel säga hej till mina bordsgrannar i loungerna och tala med den som sitter intill mig på planet. Oavsett om det är svenskar, norrmän eller danskar så brukar man ha väldigt mycket gemensamt. Frekventa resenärer har automatiskt mycket att tala om och erfarenheter att dela. Ditt medlemskonto på BusinessClass fungerar lika bra på alla tre sidor. Vi använder globala medlemsprofiler - du behöver inte separata konton. Läs mer:

Globala användarkonton på BusinessClass

.

Tre länder men ett forum

Vi har gjort bedömningen att tre separata forum för våra tre systersidor vore dumt. Dels så innebär det enormt mycket jobb att starta en community, det tog oss ett år att få igång aktiviteten på BusinessClass.se och då jobbade vi konstant med att fylla på innehåll. Dels så ser vi idag att information färdas snabbt mellan länderna redan innan vi valde att köra skandinaviskt - vi har många läsare från Norge och Danmark. Läs mer:

Tre länder - men ett forum

Meeting Points på fyra flygplatser

BusinessClass har Meeting Points i SAS Gold Lounger på Stockholm/Arlanda, Göteborg, Oslo och Köpenhamn. Här finns gratis Wi-Fi, mat och drycker samt en möjlighet att träffa andra frekventa resenärer. Vi erbjuder även BusinessClass bagagetaggar och en trevlig gästbok med kul läsning.

Redaktionellt team i tre länder

Vi har ett redaktionellt team som jobbat med förberedelserna sedan i somras, lanseringsfasen avslutas först 20:e December. Då räknar vi med att ha runt 2 000 publicerade artiklar och tester på våra sidor. Chefredaktör Jacob Molin har gjort ett hästjobb med att få allt på plats i tid; Dag-Christian, Aina, Camilla och Grete har jobbat med BusinessClass.no; Christian, Charlotte, Fredrik och Peter har ansvarat för BusinessClass.dk. Teamet arbetar från Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Bra jobbat alla!

More from BusinessClass.com