BusinessClass öppnar Emirates forum

8. May 2014
by Martin Björnström

Idag öppnar BusinessClass ett nytt forum för Emirates som blivit allt mer populärt i Sverige sedan bolaget började flyga till Arlanda i höstas. Vi har träffat Tobias Hauff som är försäljningschef i Sverige och ställde några korta frågor.

Redaktionen:

Vi börjar med att fråga vem Tobias Hauff är?

Tobias:

Sedan årsskiftet leder jag försäljningsorganisationen i Sverige och Finland för Emirates. Vi är en ny organisation här, så mycket utav arbetet går ut på att sätta arbetssätt, kultur och metod vi vill jobba utefter. Vi har en riktig entreprenörsanda och bygger arbetet tillsammans, steg för steg. Det är så kul att vara en del av! Jag kommer närmast från SAS där jag var ansvarig för en försäljningskanal. Skillnaderna mellan bolagen är många, däremot är det också fler likheter än man kan tro, och båda bolagen är fyllda med riktigt duktiga medarbetare.

Redaktionen:

Vi har hört rykten om en Emirates A380 till Stockholm/Arlanda?

Tobias:

Det finns inga sådana planer just nu. Med mängden av flygplan som är på väg in till Emirates de närmsta åren är det inte konstigt att sådana här rykten tar fart, full förståelse för det. Någonstans måste ju liksom planen flyga. Däremot är inte Arlanda anpassat för att ha en A380 permanent idag, framtiden får utvisa vilken utveckling som kommer att ske på flygplatsen, och när. Med det sagt, så finns det ju däremot nu möjlighet att flyga enstaka flighter med en A380 hit, och det tycker jag personligen skulle vara väldigt kul att få genomföra.

Emirates A380

Redaktionen:

BusinessClass startar ett Emirates forum idag, kommer ni följa vad som skrivs och kanske även svara?

Tobias:

Självklart kommer vi att följa vad som skrivs, återkoppling från våra kunder är ovärderlig. Angående om vi kommer att vara inne och kommentera eller svara i forumet tycker jag dock att ett sådant här medie skall leva sitt eget liv i största möjliga mån, utan att vi är där och ger pekpinnar kring vad som är rätt eller fel. Vid enstaka tillfällen ställer vi dock gärna upp och svarar på specifika frågor som användarna har.

Emirates First Class Suite Airbus A380

Redaktionen:

Vi som inte testat Emirates ännu, vad kan vi förvänta oss?

Tobias:

Vi är nya på marknaden här och har en stor uppgift i att utbilda och förklara hur vår produkt ser ut och fungerar. Bästa sättet att göra det är naturligtvis att få personer ombord ett Emirates-plan och själva uppleva värdet av limousine-service, lounger, stora och moderna plan med fantastisk service ombord. Idag släpper vi nya kampanjpriser i våra premiumklasser och vi håller just nu på att ta fram ett specialerbjudande till BusinessClass medlemmar i Sverige och Danmark. Håll ett öga på det nya Emirates forumet framöver.

Redaktionen tackar för den korta intervjun och önskar alla välkomna till det nya

Emirates forumet på BusinessClass (länk)

Läs även vår intervju med Emirates Sverigechef Björn Ekegren

More from BusinessClass.com