Var med och påverka hur nya Radisson Blu Riverside Hotel ska se ut

12. Feb 2013
by BusinessClass

Under våren öppnar det nya Radisson Blu Riverside Hotel vid Lindholmen i Göteborg. Inför öppningen kan Göteborgare och framtida gäster vara med och påverka hur hotellet, restaurangen Cuckoo’s Nest samt gymmet och spaavdelningen BodyLab Wellness & Fitness ska se ut och fungera. De personer som kommer med idéer och förslag är med i utlottningen av priser.

Tävlingen pågår under perioden 1-28 februari och fungerar så här: 1. Ta dig till hotellet (Lindholmspiren 4 i Göteborg) och ta med din smartphone eller läsplatta. 2. Använd din smartphone eller läsplatta för att gå in på den tävlingsadress som finns uppsatt på tävlingsplatsen. OBS! Sidan kan bara nås från tävlingsområdet. 3. Svara på frågorna om hur du upplever hotellet och motivera varför just du ska vinna. Mer information finns på tävlingssidan

www.followtheriver.se

De priser man kan vinna är följande:

Första pris

är en övernattning på Radisson Blu Riverside Hotel i en svit med panoramautsikt över Göteborgs hamn och stad. Dessutom ingår upphämtning i Göteborg med Limousin, en middag för två personer på Restaurang Cuckoo’s Nest samt inträde till BodyLab Wellness & Fitness samt ett valfritt sparitual-kit.

Andra pris

är en övernattning i ett Business Class-rum.

Tredje pris

är en trerättersmiddag för två personer på Cuckoo’s Nest.

Foto: Rezidor

More from BusinessClass.com