50.000 inlägg i BusinessClass.se forumet

12. May 2012
by Martin Björnström

Idag passerade vi 50.000 inlägg i BusinessClass.se forumet. Det är en milstolpe för en sida som fortfarande inte fyllt ett år på nätet. Vad som verkligen är värt att fira är kvaliteten och innehållet som ni medlemmar bidragit med.

Vi vågar säga att vi lyckats samlat Sveriges mest spännande resenärer i forumet. Här finns hela bredden från studenter som studsar runt i europa på lågprisbolag till förstaklassresenärer som bara nöjer sig med det bästa. Gemensamt för alla är en önskan om ett bekvämt och förmånligt resande - ett medvetet resande där få detaljer lämnas till slumpen. Att forumet blivit så aktivt gör BusinessClass.se värt att besöka flera gånger om dagen för att hålla sig uppdaterad. Vi rekommenderar funktionen "Nya inlägg" eller "Dagens inlägg" längst upp på sidan. Du kan även skriva

www.businessclass.se/nya/

eller

www.businessclass.se/dagens/

för att få samma funktionalitet. Ett tips till dig som läser i forumet men sällan skriver inlägg. Klicka "Gilla" på inlägg och artiklar du tycker är läsvärda - det är ett jättebra sätt att motivera andra att bidra ännu mer.

Tack till alla ni som bidragit med så mycket bra i forumet.

More from BusinessClass.com