Inbjudan till mingelkväll på Grand Hôtel 7 oktober

20. Sep 2011
by Martin Björnström

Den 7 oktober är det dags för vårt första event med BusinessClass.se. För dig som fått inbjudan till SAS event på Arlanda blir detta ett heldagsevent. Övriga medlemmar är varmt välkomna på efterfesten med ett par intressanta föredrag, möjlighet att träffa hela BusinessClass.se redaktionen följt av cocktailbuffé, Champagne och mingelkväll i anrika Strömsalongerna, Grand Hôtel Stockholm.

Vi ser fram emot att få träffa alla trevliga medlemmar för att få ansikten bakom användarnamnen här på sidan. Ett antal inbjudna gäster kommer också berika kvällen med sin närvaro.

För dig som är inbjuden till SAS på Arlanda:

08.30: Samling på Arlanda Express biljettkontor. Presentation av Magnus Löfberg, Sales Manager på A-train AB. Magnus följer med oss till Arlanda med 09.05 tåget. Arlanda Express bjuder alla BusinessClass.se medlemmar på t/r biljetter. Viktigt att bära synliga BusinessClass taggar som fungerar som entrébiljett. 10.00-15.00: SAS event på Arlanda. ca 15.20: Arlanda Express tillbaka till Stockholm.

För alla medlemmar:

16.30: Eftermiddagsfika i Strömsalongerna, Grand Hôtel med balkong mot Slottet. Buffé med tre sorters kakor, juice, mineralvatten, Coca-Cola, kaffe och té. ca 17.15: BusinessClass event på Grand Hôtel i Vapensalen med presentationer av gäster och redaktionen. Du får veta varför Jacob alltid flyger med pyjamas och mycket mer. Blir en kul kväll med många skratt. ca 19.00: Vi bjuder på Cocktailbuffé (se bifogad PDF nedan) och Champagne i Strömsalongerna. Mingel i skön miljö efter en riktigt lyckad dag. Grand Hôtel har en bestyckad bar med vin, öl och Champagne enligt hotellets prislista. ca 21.00: Cadiérbaren väntar en trappa ned.

Information & anmälan

Priset för denna kväll är 300kr efter att Arlanda Express gått in och betalat halva arrangemanget - stort tack till gänget på A-train. Totalt finns 60 platser för denna kväll varav 30 platser är reserverade för deltagare på SAS eventet. Vi bekräftar din plats genom att posta ut en bekräftelse som också innehåller två BusinessClass bagagetaggar som används som entrébiljett under dagen. Brevet innehåller även betalningsinformation.

Anmäl dig här:

https://docs.google.com/a/businessclass.dev/spreadsheet/viewform?formkey=dGJjdjhyV2JtMDJBWkxZVmkwYjIwYnc6MQ

 

VARMT VÄLKOMMEN

Mer information om Arlanda Express:

http://www.arlandaexpress.se/historia.aspx

Mer information om Grand Hôtel:

http://www.grandhotel.se/sites/default/files/PDF/grand-hotel-broschyr.pdf

http://www.grandhotel.se/sites/default/files/PDF/grand-hotel-introduktion.pdf

Attached files

cocktailbuffe.pdf

(16.8 KB)

More from BusinessClass.com