Widerøe utvider rutenettet sitt i sommer

26. Mar 2014
by Aina

Widerøe tar opp igjen ruten som Norwegian trakk seg ut av fra Torp til Evenes i sommer, i tillegg starter de også daglige avganger mellom Tromsø og Trondheim med forbindelser til Torp og Kristiansand. De nye rutene vil ha oppstart den 28. juni. Ruten til Evenes vil ha avgang på mandager, torsdager og lørdager frem til 16.august. Widerøe vil fly 12 ukentlige rundturer direkte mellom Tromsø og Trondheim, av disse går 6 videre til/fra Kristiansand og 6 til/fra Sandefjord/Torp.

Vi har nye, raske Q400 som gir passasjerene våre en lynrask og komfortabel reisevei i sommer, sier kommunikasjonsdirektør Richard Kongsteien.

Widerøes satsning på Torp vil dekke hele Nord-Norge i sommerferien, samt styrke tilknytningen til Sørlandet. De flyr også Torp-Bodø-Tromsø og Torp-Trondheim-Tromsø, med et stort antall videreforbindelser ut på kortbanenettet til Helgeland, Lofoten, Vesterålen, Troms og Finnmark. I tillegg utvides tilbudet mellom Tromsø og Bergen i skoleferien fra 7 til 9 ukentlige turer. De nye rutene er i salg fra 28. februar, og billetter selges fra 699,- kroner (Torp-Evenes) og fra 499,- kroner (Tromsø-Trondheim).

More from BusinessClass.com