Widerøe innleder et samarbeid med Optiontown og lanserer to nye tjenester

22. Sep 2013
by BusinessClass

For de fleste er Optiontown assosiert med oppgraderinger, så derfor er det desto mer overraskende at det norske flysleskapet Widerøe, som første flyselskap i Norden, lanserer to nye tjenester for bedre komfort og bedre fleksibilitet.

Empty Seat Option

er en lightvariant av de oppgraderingstjenester som finnes for større internasjonale flyselskap. Tjenesten gir mulighete til å få bekreftet et ledig sete ved siden av deg for å få bedre plass og komfort ombord. For å bestille tjenesten angir man sin bookningreferanse på Optiontowns webbside. 1-3 dager før avgang, og senest fire timer før, får man vite om ønskemålet kan bekreftes. Om det ikke er mulig å få et ledig sete, tilbakebetales beløpet man har betalt innen fem arbeidsdager.

Flexibility Reward Option

innebærer at man er tilbøyelig for å reise med en annen avgang på den aktuelle ruten. Som belønning får man tilbakebetalt noe av billettprisen, opp til 340 NOK. For å benytte seg av denne tjenesten angir man sin bookningsreferanse på Optiontowns webside og indikerer hvilke alternative avganger man er har mulighet til å reise på. Samtidig velger man hvor kort tid før avgang man ønsker å bli informert om en eventuell ombooking, mellom en og tre dager. For å øke sjansen for å få en Reward, anbefaler Widerøe at man velger et tidspunkt så nære avgang som mulig, hvilket innebærer en dag før avreise. Mer informasjon om de nye tjenestene finnes på Widerøes webside: http://www.wideroe.no/optiontown

More from BusinessClass.com