Thomson Airways innfører familieseksjoner i sine fly

15. Oct 2014
by BusinessClass

Det britiske flyselskapet Thomson Airways presenterte forleden sin visjon for hvordan selskapet de neste fem årene skal endre reiseopplevelsen ombord. Nye fly og nye innovative konsept er nøkkelord. Blant annet planlegger man å innføre en "familiebås" og duo-sitteplasser hvor midtsetet erstattes av et bord for Champagne og man får en helt ny type belysning. David Burling, toppsjef for TUI i Storbritannia og Irland forklarer: - Vår virksomhet kategoriseres often innen chartersegmentet der mange oppfatter aktørene som dårlige, noe som i realiteten stemmer ganske dårlig med opplevelsen hos Thomsom Airways i dag. Vårt mål er å gjøre reiseopplevelsen spesiell ettersom flyvningen både innleder og avslutter ferien. Vi ser på flyreisen som en del av ferieopplevelsen.

Familiebåsen

 kommer til å finnes lengst bak i flyet med plass for fire til seks personer hvor man sitter omkring et stort bord. Produktet er myntet på de større familiene som reiser til First Choice Holiday Village eller Thomson Family Resort.

Duo-plassene

innebærer tre seter i bredden hvor midtsetet i stedet blir et bord for Champagne. I produktet inngår også strømuttak samt mood lighting med belysningseffekter. Tanken er å skape en romsligere og mer luksuriøs start på ferien. I Premium Class på langflyvningene kommer det til å finnes en såkalt Beach Snack Bar med drikker og snacks. Thomson Airways har samtidig bestilt ytterligere to Boeing 787 Dreamliner samt 47 fly av typen Boeing 737 MAX som er ventet levert i 2020.

Thomson Airways Family Booth

Thomson Airways Family Booth

Thompson Airways DuoSeat

Thompson Airways Beach Snack Bar

More from BusinessClass.com