Test Brussel Airlines - vi oppgraderer deg til Business Class

17. Dec 2013
by Aina

Brussel Airlines nye Business Class kabin beskrives som en "svært positiv opplevelse" av sjefsredaktør Jacob Molin. Nå har du også muligheten til å teste - bestill en Economy Class billett med flyselskapet i rett bookingklasse og vi oppgraderer deg til Business Class.

I samarbeid med Brussel Airlines søker vi fem testpiloter fra Sverige, Norge og Danmark - totalt 15 personer - som vil teste den nye langdistanse Business Class produktet til valgfri destinasjon. I USA er det destinsajoner som New York og Washington å velge blant, det er også flere alternativer i Afrika.

Regler

For å kvalifisere deg må du bestille en t/r Economy Class billett med Brussel Airlines i bookingklasse Y, B eller M. Du må kontakte oss i god tid, absolutt senest 3 dager før avgang for at prosessen skal gå igjennom. Oppgraderingen gjøres med forbehold om tilgjengelighet og for en strekning. Reisen må være avsluttet 30. juni 2014. Du skal skrive en anmeldelse av Brussel Airlines langdistanseprodukt på BusinessClass.se på lokalt språk (svensk, dansk eller norsk).

Meld deg på

Send mail med kopi av din bestillingsbekreftelse til

martin.bjornstrom@businessclass.se

så sender Martin deg en spesiell Voucher samt informasjon om hvordan oppgraderingen gjøres. Link:

Test: Brussels Airlines nye business class på Airbus A330 Brussel-Dakar

Link:

Brussel Airlines rutenettverk

Link:

Brussel Airlines destinasjoner

More from BusinessClass.com