SWISS introduserer nyheter i business class - med nye lounger, flyplasstransfers og ombordservice

2. Feb 2015
by Jacob

Sveitsiske Swiss Airlines lanserer i løpet av året en rekke nyheter for passasjerer i business class. Blant annet åpner nye lounger i Zürich og en ny transferservice introduceres på større flyplasser i Europa. Dessuten gjøres visse endringer ombord.

Nye lounger i Zürich

I løpet av fjerde kvartal 2015 åpnes nye lounger i E-piren på Zürich Kloten flyplass. E-piren er den satellitpiren på som benyttes for non-Schengenflygninger og mange interkontinentale flygninger. To lounger skal åpnes, en Swiss Business Lounge for businesspassasjerer og en Swiss Senator Lounge for passasjerer med gullkort. De nye loungene kommer til å kreve en gulvflate på 2000 kvadratmeter og tilby en terasse med utsikt mot flyplassen, landningsbanene og alpene. I begge lounger kommer man til å finne en selvbetjeningsbuffet, i Senatorloungen også en bemannet bar. Senatorloungen har plass til 175 gjester, Businessloungen 200 gjester.

Ny transferservice för passagerare i business class

Fra slutten av mars 2015 kommer ankommende passasjerer i business class, hvor fly parkerer et stykke fra terminalen, til å få en egen buss fra flyet og inn til terminalen. Dette innebærer mer plass og bedre komfort på bussturen. Tjenesten kommer i følge Swiss å tilbys på større flyplasser i Europa (dog uten å presisere hvilke) og gjelder kun for ankommende fly.

Endringer ombord

En oppgradering er på gang av kabininteriøret på Swiss Airbus A320 og Airbus A321. Oppgraderingen innebærer nye seter som skal være mer ergonomiske og gi bedre komfort samt nytt kabindesign. Fra slutten av mars garanterer Swiss dessuten at alla passasjerer i business class får ledig midtsete i business class på flygninger innen Europa. Dette har blitt tilbudt i flere år men ikke på alle flytyper. På langflygninger kommer Swiss også til å innføre flere valg av forrett samt en separat ostetallerken. Man kommer også til å innføre et "Quick Meal"-alternativ som framfor alt kan være en fordel på nattflygninger for dem som vil maksimere søvnen.

More from BusinessClass.com