Siste dagen for SAS på London Heathrow terminal 3

9. Sep 2014
by Jacob

Idag 9 september er siste dagen SAS flyr fra terminal 3 på London Heathrow etter å ha trafikkert terminalen i flere tiår. Samtidig er det avslutning for personalet som har jobbet i SAS-loungen "The London Lounge" som har eksistert i sin nåværende form siden mai 2003.

Ved innjekk informeres passasjerer om at 9 eptember er den siste dagen for SAS i terminal 3, men ikke bare av rene informasjonårsaker men også for at SAS´personale skal få si takk for nå.  Mye nostalgi fantes blant SAS personalet i dag.

SAS incheckning på Heathrow terminal 3 - sista dagen Idag er også den siste dagen som SAS lounge "The London Lounge" holder åpent. Air Canada, Thai Airways og Turkish Airlines, noen av de øvrige flyselskapene som har benyttet loungen har allerede flyttet til terminal 2. Nå er det bare SAS igjen. I morgen er det nye lounger som gjelder. Fra 1.oktober finnes en felles Star Alliance-loungeå benytte, frem til da benyttes Plaza Premium-loungen.

SAS The London Lounge London Heathrow Terminal 3

Ikke mange igjen som behøver å lese dette skiltet. Vi vil passe på og

takke loungeansvarlig i London Margaret Iles og hennes team i SAS "The London Lounge"

som latt oss ha en BusinessClass Meeting Point i terminal 3. En hyggelig møteplass for frekvente reisende.

Margaret Iles og Martin Björnström SAS´ siste flyvning fra  terminal 3 blir SK 534 kl 21.05, etter det er det på tide for personalet ved innsjekk, bilettkontoret og bagasjekontoret i ankomsthallen å flytte.

KL 21.05 går siste flygningen med destinasjon Stockholm

Fra 10 september er det "The Queen's Terminal" som gjelder

Hva synes du om London Heathow Terminal 3? Blir det trivelig med noe nytt? Eller kommer du savne terminalen og atmosfären? 

Diskuter i vårt forum!

More from BusinessClass.com