Scandic Hotel Havet har åpnet i Bodø

1. Sep 2014
by Dag Christian Holm

Det var stor stemning da Scandic Havet i forrige uke inviterte til storstilt åpningsfest på bryggekanten i Bodø. En lang rekke kjente og prominente personer fra både Bodø og resten av landet hadde funnet veien til den offisielle åpningsfest. Flere hundre mennesker hadde funnet veien til Scandic Havet i Bodø da hotellet inviterte til den offisielle åpningsfesten torsdag kveld. Fokuset for kvelden var hotellets unike beliggenhet ytterst på bryggekanten i Bodø, og på alle de fantastiske opplevelsene regionen har å by på. – Å bygge et klassehotell som Scandic Havet er en lang og krevende prosess. Det er derfor ikke til å legge skjul på at man blir ekstra stolt når man opplever den responsen vi har fått, sier hotelldirektør Henry Lien Hansen.

Lokale helter

Blant alle gjestene på åpningsfesten fant man blant annet byens ordfører og en lang rekke sentrale mennesker i regionens næringsliv. Også blant de som opptrådte var det lokale helter som dominerte. Gjennom kvelden fikk man oppleve overraskende opptredener fra Bodø klatreklubb, Bodø dykkeklubb og Stella Polaris. På scenen var det bidrag fra bl.a. Bodø Big Band og Bodøoktetten . – Vår tilhørighet til Bodø og regionen er ekstremt viktig, og noe som gjennomsyrer alt vi gjør på hotellet. Denne tilhørigheten finner du i alt fra hotellets design og innredning, til hvordan vi har komponert menyen i restauranten. At dette også måtte være viktige elementer på åpningsfesten var helt naturlig, fortsetter Lien Hansen.

Kveld full av overraskelser

Gjestene fikk oppleve en visning av hotellet full av overraskelser. På flere av rommene hadde hotellet iscenesatt ulike gjestesituasjoner som festdeltakerne fikk oppleve på nært hold.  På ett av rommene lå det blant annet et brudepar i sengen, mens man på et annet rom fant man plutselig to personer med dykkerutstyr i badekaret.

Nasjonale kjendiser

Selv om festen hadde et tydelig lokalt preg, var det også innslag av nasjonale celebriteter. Bodøartistene Sirkus Eliassen har de siste årene gjort det godt på den nasjonale musikkscenen, og skapte jubelstemning som hovedattraksjon på scenen.  I tillegg holdt mediekjendisene Marte Stokstad og Knut Folkestad stødig og profesjonelt i trådene som kveldens konferansierer. Blant de prominente tilreisende gjestene fant man også hele familien Rivelsrud, som med dette satte et verdig punktum på sitt mangeårige eventyr med å bygge opp Ricakjeden, som nylig ble kjøpt av Scandic. Det var Rica som i sin tid startet byggingen av Scandic Havet.

Scandic Hotel Havet, Bodø

Ny konferansedestinasjon

Målet for Scandic Havet er å bli det ledende konferansehotellet i Nord-Norge. Totalt finnes det 13 møterom og 1 konferansesal med plass til 700 personer.

Unikt tilbud

Hele hotellet er bygget med tanke på å la gjestene komme så tett på naturen som mulig, med store vindusflater som slipper lyset inn og tar med gjestene ut. Fra Nord-Norges høyeste hotell kan gjestene nyte god mat og drikke i restauranten Roast i 17. etasje, mens man lar seg forføre av den spektakulære utsikten i alle himmelretninger. Hotellet har også en egen opplevelsesvert som skal sørge for uforglemmelige opphold for gjestene. Hotellet har selvsagt også en egen Nordlysalarm.

More from BusinessClass.com