SAS lanserte ny rute til Hong Kong

13. Sep 2015
by Dag Christian Holm

Torsdag åpnet SAS sin nye rute til Hong Kong som går fra Stockholm med fem ukentlige avganger. Den nye ruten er SAS’ fjerde direkterute til Asia, og SAS er det eneste flyselskapet som flyr direkte mellom Skandinavia og Hongkong. Hongkong er en av verdens mest trafikkerte flyplasser, og den største lufthavnen for frakt i verden.

– Når vi i dag åpner direkterute mellom Stockholm og Hongkong skriver vi et nytt kapittel i SAS sin historie. Vi er veldig stolte av å forbinde Stockholm og resten av Skandinavia med Hongkong gjennom en ny og effektiv forbindelse. Vi ser frem til å ønske alle våre kunder varmt velkommen ombord, sier Rickard Gustafson, konsernsjef i SAS. SAS har i dag langruteflyvninger fra Skandinavia til New York, Washington DC, Chicago, San Francisco, Houston, Beijing, Shanghai, Tokyo og Hongkong. Og neste år åpner SAS nye direkteruter fra Skandinavia til Miami og Los Angeles.

Avreise fra Arlanda på mandager, torsdager, fredager, lørdager og søndager med SK963 kl.15:00, med ankomst i Hongkong kl.07:20 lokal tid. Avreise fra Hongkong på mandager, tirsdager, fredager, lørdager og søndager med SK964 kl.09:05 lokal tid, med ankomst på Arlanda kl.14:35.

More from BusinessClass.com