SAS Arlanda-lounger stenger for ombygging - ny temporær "pop-up lounge" har åpnet i F-piren

13. May 2015
by Jacob

Nå har den etterlengtede utbyggingen av SAS-loungen på Arlanda startet. De to loungene SAS Lounge og SAS Gold Lounge kommer til å økes til totalt 540 kvadratmeter og i perioden mai til august kommer derfor en midlertidig lounge til å åpne i F-piren mens de eksisterende loungene stenges i etapper.  

SAS-loungen for gullkortreisende, SAS Gold Lounge, til venstre for resepsjonen, skal først stenge. Loungen kommer til å være stengt fra 15 mai og gjenåpner i midten av juli. I denne perioden henvises besøkende til den midlertidige loungen eller til SAS-loungen (som normalt er for SAS Plus-reisende) til høyre for resepsjonen. SAS Lounge til høyre for resepsjonen for SAS Plus-reisende kommer til å være stengt fra midten av juli og gjenåpner i begynnelsen av september. I denne perioden henvises loungebesøkende til den midlertidige loungen i F-piren.

Ny pop-up lounge i F-piren

En midlertidig lounge, en "pop-up lounge" åpnet denne uken i F-piren, i Schengendelen av piren. Etter sikkerhetskontrollen og den store taxfreebutikken går man til høyre og fortsetter rett frem mot F-gatene. Ved restauranten Andersson Food & Akvavit svinger man til høyre og finner inngangen i hjørnet. Loungen er nabo med Menzies Executive Lounge. Pop-up loungen er 400 kvadratmeter stor og tilbyr trådløst internet, aviser og magasiner, toaletter, resepsjon og ombookningsmuligheter samt et begrenset utvalg av mat og drikke. Loungen holder åpent 11 maa til 31 august 2015.

SAS Pop-up lounge Stockholm Arlanda terminal 5 Tanken med pop-up loungen er at den skal bli et alternativ under de tre månedene som byggearbeidene pågår istedet for at samtlige loungebesøkende skal klemmes inn på halve plassen av hva som er i dag.

More from BusinessClass.com