OSL kundeservice - nå på Facebook

8. Dec 2014
by Dag Christian Holm

Følger du Oslo Lufthavn på 

Facebook?

Overr 40.000 følger siden og snart 1 million har "sjekket inn" på siden. Nå flytter også passasjerservice inn på Facebook-siden deres, slik at de kan ta kundeservicen til et nytt nivå, også i sosiale medier, heter det i en pressemelding fra Oslo Lufthavn. De fleste har snakket med dem, enten som reisende eller ansatt, når man har gått forbi skranken deres i ankomsthallen. Passasjerservice sitter på enorme kunnskaper om Oslo Lufthavn og dette er mennesker som vet ting bare de færreste av oss kan drømme om.

Hvor er plattformen til Gjøvik-bussen? Hvilken skranke bruker jeg når jeg skal fly til Dubai? Kan jeg ha med speilegg gjennom sikkerhetskontrollen? Hvordan kommer jeg meg raskest til hotellet på Skøyen?

Passasjerservice vet svaret.

Kundeservice 24/7

Til nå har det vært kommunikasjonsavdelingen til OSL som har hatt ansvaret for å svare på spørsmål fra passasjerer som har kommet på Facebook, en jobb som både har vært spennende og lærerik. Men kommunikasjonavdelingen jobber bare på dagtid, og har det kommet henvendelser etter vanlig kontortid har det hendt at passasjeren ikke har fått svar før dagen etter. Ettersom passasjerservice er en døgnåpen funksjon vil også passasjeren nyte godt av at de nå kan få svar døgnet rundt på Facebook. Sammen med passasjerservice sin unike OSL-kunnskap vil servicen på Facebook klart bli forbedret. Fra og med mandag 8. desember vil derfor de ansatte i passasjerservice være de som svarer på passasjerhenvendelser på Facebook-siden deres. Kommunikasjonsavdelingen vil fortsatt ha redaktøransvaret for siden og vil fortsatt stå for innholdsproduksjon, men passasjerservice tar over kundeservicebiten.

More from BusinessClass.com