Norwegian stakk av med tre priser under Passenger Choice Awards – inkludert “beste flyselskap i Europa”

16. Sep 2014
by Dag Christian Holm

Norwegian

vant hele tre priser under den prestisjetunge Passenger Choice Awards i California i natt. Flyselskapet ble kåret til beste selskap i Europa og fikk pris for sitt gratis WiFi om bord. I tillegg vant selskapet en pris for sin unike karttjeneste på Dreamliner-flyene.

Norwegian stakk av med hele tre priser under den prestisjetunge Passenger Choice Awards i California i natt. Flyselskapet vant kategoriene “Best in region: Europe” og “Best Inflight Connectivity and Communications” for gratis WiFi om bord. Det er tredje året på rad Norwegian vinner en Passenger Choice Award for sin internettjeneste om bord. Norwegian vant også en “Best Single Achievement Award“ for karttjenesten om bord alle sine Dreamlinere. Flyselskapet konkurrerte mot Austrian Airlines, Iberia, Turkish Airlines og Virgin om å bli Europas beste flyselskap og mot Alaska Airways, Emirates, Jet Blue og Virgin America i kategorien “Best Connectivity and Communications”. I utmerkelsen “Best Single Achievement”, hvor Norwegian vant for sin unike karttjeneste, slo Norwegian Air Canada, Air France/KLM, Virgin America og Delta Airlines. - Vi er veldig takknemlige og stolte over disse anerkjennelsene, spesielt fordi det er kundene selv som har gitt sine stemmer til Norwegian. Jeg vil takke våre passasjerer som har valgt å fly med Norwegian og ikke minst til våre hardt arbeidende og dedikerte medarbeidere over hele verden; i luften, på bakken og på kontorene, som gjør sitt ytterste hver dag hele året for å gi passasjerene en god reiseopplevelse, sier Norwegians administrerende direktør Bjørn Kjos. - Passenger Choice Awards uten tvil en av de mest imponerende og omfattende passasjerundersøkelsene, sier Dominic Green, leder av APEX Events & EXPO.

Om Passenger Choice Awards

Passenger Choice Awards ble opprettet av Airline Passenger Experience Association (APEX) for å gi en stemme til flypassasjerene. Det er en omfattende kåring hvor flypassasjerene gjennom spørreundersøkelser på nett selv bestemmer hvem som skal vinne de ulike kategoriene.

More from BusinessClass.com