Londons første skyskraperhotell har åpnet

16. Jun 2014
by BusinessClass

I begynnelsen av mai åpnet ett av byens mest etterlengtede hoteller beliggende i den 306 meter høye høye bygningen "The Shard" designet av Renzo Piano. Dette er vesteuropas høyeste bygning. Hotellet er Shangri-las første etablering i Storbritannia og opptar etasjene 34-52 i "The Shard". Hotellet har totalt 202 rom og suiter og samtlige har utsikt over London. I følge Shangri-La er rommene dessuten blant de aller største i byen med 42 kvadratmeter i snitt. Designet er oppbygd med tradisjonell kinesisk kunst i en moderne tolkning. Alle rom har selvsagt  "Shangri-La Bed" med en spesiell konstruksjon som følger kroppens kontur. Baderommet har varmekabler og er kledd i marmor. Toalettproduktene er levert av Acqua di Parma. Alle gjester som bor i en suite har også tilgang til butlere. Det kinesiske temaet finnes også i hotellets tre restauranter som har blir døpt

Tīng

, Láng og

Gŏng. Tīng er hotellets hovedrestaurant med en blanding av lokale retter og autentiske asiatiske spesialiteter.  Láng er ett konditori og bakeri med Shangri-Las signaturbakverk mens Gŏng er hoetellbaren. Londons høyest beliggende champagne og coctailbar finnes i 52ende etasje.

I den øverste etasjen finnes dessten et døgnåpent treningsrom samt byens høyest beliggende svømmebasseng. I 34 etasje finnes hotellets eventnivå med tre eventrom med plass til mellom 10 og 140 gjester - samtlige med utsikt mot Themsen. Det går også an å booke hele etasjen som da får plass for 200 gjester. Hotellet ble åpnet høytidlig med tradisjonell asiatisk løvesermoni etterfult av snorklipp av londons borgemester Boris Johnson.

Shangri-La Hotel At the Shard - Sky Lobby

Shangri-La Hotel At the Shard - City View Room

Shangri-La Hotel At the Shard - Gong Bar

Shangri-La Hotel At the Shard - Ting Restaurant

Shangri-La Hotel At the Shard - Events Lobby

Shangri-La Hotel At the Shard London

More from BusinessClass.com